Dani M feat Jacco - Naiv.

Jag såg dig härom dagen och jag tänkte på hur jag varit osmart. Hur jag tänkte då, den första gången när jag träffade dig. Tänkte shit jag måste haffa dig och vi klickade direkt. Vi var ett och två, du var riktig rude gal. Jag var keff som inte såg att du hade mer än vad jag hade förväntat mig. Jag var keff som inte uppskattade dig och nu så är du med en annan man och tro mig jag förstår att du aldrig vill träffa mig mer. Och nu så chillar du någon annanstans. Jag tänker tänk om och jag kan inte släppa dig.
 
Jag som trodde att jag klarade mig ensam så bra men sist jag såg dig så satt känslorna kvar. Hur kunde jag vara så naiv? Ja, hur kunde jag vara så naiv? Varför känner jag såhär det förvånar mig och nu ångrar jag grovt att jag sårat dig. Hur kunde jag vara så naiv? Ja, hur kunde jag vara så naiv?
 
Helt plötsligt är du tillbaks på ruta ett. Det går snabbt inte svårt det är lätt, jag hade ditt hjärta i min hand men nu så är den någon annastans med en annan man. Helt plötsligt är jag ensam i min saknad, det går snabbt från älska till hata. Och nu så vill jag ha dig tillbaka men jag fick min chans. Och nu ser jag dig med han ibland, det gör mig galen men jag ler trots mitt hjärta är i brand. Och nu chillar du någon annanstans, jag skiteri så länge du är lycklig med han.
 
Visste inte vad jag hade förrän du var gone. Du var helt ajajeb, aldrig sett någon likadan som dig. Vad har du gjort med mig? Jag kallar dig gudinna, prinsessa och du vet du var mitt allt men jag gjorde dig fel och har bränt min chans hos dig. Vad har du gjort med mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0