En hälsning från sjuklingen!

Min förkylning blev inte bättre utan den övergick till feber.. Var hemma från jobbet i fredags, krigade mig dit i lördag vilket resulterade i att jag åkte hem tidigare och spenderade söndagen plus idag framför tvn med film och dem som ville göra mig sällskap.
 
Idag var dock min dag annorlundare än dem föregående, Rasmus väckte mig imorse för att köra mig till coop för att vi skulle hämta våran efterlängtade dricka, som vi beställt. Vi kollade på film, Stefan bjöd mig på en kött-tärning som han sedan efter att jag tjatat om hur illa den smakade berättade att det var lever, spyan var inte långt borta då. Jag fick psykos över svinstian vi bor i, städade medan svettet rann och febern dunkade, irritationen växte och det blev två aggressiva meddelande på våran "skolgrupp" på fb, ett från mig och ett från stefan. "Vi är inte eran mamma & pappa". Komiskt.
 
Nu ska jag äntligen vila och hoppas på att febern går över, det är stockholmsveckan och jag behövs verkligen på jobbet... Sämsta veckan att bli sjuk på. I helgen åker jag till Rättvik och mamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0