UPPSALA

Har haft världens mysigaste dagar här i Uppsala, svårt att veta om jag ska använda ordet "hemma" dock eftersom det är det jag säger till Idre nu förtiden. I söndags när jag anlände efter en riktigt dryg bussresa så stod Frida, Negar och Isabella där och tog emot mig, vi drog oss vidare till Storken dit nästan alla dem andra tjejerna också kom. Det var som att jag aldrig hade varit borta och jag kände en sån otrolig lycka och kärlek till mina bästa vänner.
 
Åkte hem och myste järnet med min saknade, älskade, alldeles underbara mamma innan Zoe kom direkt när hon slutat jobba. I måndags vaknade upp i min egna säng, åt lunch i min soffa framför tvn, vilket brukar vara standard. Mötte sedan upp Isabella på stan, efter ett tag också Erre och Sara, när dem åkte hem, vandrade jag till House Hold och Mathilda (!!!!!!). Blev sedan efterlängtad sushi-time med mamma innan jag spenderade kvällen med Ulrika och Agnes.
 
Igår åt jag min standard lunch som vanligt i soffan, innan jag åkte hem till Zoe, dit dem andra tjejerna också kom och spendera kvällen, för mig blev det också natten. Kom hem för inte allt för länge sedan, ska snart iväg igen till kusinerna på födelsedagsmiddag OCH imorgon åker jag hem igen. Tiden går så jääävla snabbt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0