Mar. 30, 2013


Vad blir nästa äventyr?


DON'T JUDGE ME.


ONSDAG

Så vad har jag gjort sedan jag kom hem? Började måndagen med en lunchdejt tillsammans med Nima och Saman, vi gick sedan för att säga hej till Agnes, blev impulsfärgning av håret innan jag gick och mötte upp tjejerna.

Igår fixade jag och Isabella våra naglar, lite lyx i vardagen, blev sushi till lunch innan vi mötte upp Nima och Saman för lite shopping. Tjejerna kom sedan och joinade stanrundan, avslutade kvällen med middag+bio med bästa Agnes.

Idag blev det stanrunda med Isabella och efter ett tag kom bästa Mathilda också, blev en fika på det innan jag åkte med familjen på middag i storebrors nya lägenhet. Bara några månader tills min brorsdotter kommer, längtar! ❤


LET'S SPÅRA. NU.

I couldn't lie, everything that kills me makes me feel alive.

HOME AGAIN

Nu är jag i Uppsala igen, känns lite sisådär, känns som att Idre bara varit en dröm eftersom det är något som bara jag har fått uppleva.. Saknar min roomisar också, smsade med dem tills sent i natt men vaknade ändå vid sex imorse, klarvaken, somnade dock om igen till tio.

Nu ska jag snart bege mig ner på stan för att träffa några efterlängtade, lite shopping kanske också för första gången på fyra månader? Spännande!


MIRRORS

Sitter och spelar sönder mina nya favoritlåtar. Igår var det personalfest, hela nattklubben för oss själva, spårat och otroligt roligt, mindre kul imorse när vi skulle ha personalevent och åka skoter. Bakfyllan satt i baktanken men det var en jättefin dag med mina nära och kära i skoterspåren, även fast jag hade en och annan nära döden upplevelse där på skotern, Viktor körde liiite för vilt, valde kanske fel partner.
 
Imorgon ska jag jobba, mitt näst sista pass på restaurang Utsikten, för dem som inte redan vet så har jag sagt upp mig och slutar här på torsdag. Tröttnat så sanslöst på jobbet och med min rastlösa själ så kan jag inte stanna på ett ställe allt för lång tid, nu är jag ju redo för nya äventyr, vill inte ha "den tråkiga vardagen" i mitt liv.
Packat hela kvällen, funderar över hur jag ska få i mitt liv i två resväskor, då jag skulle behöva fyra, kanske till och med fem stycken. Hemma i Uppsala är jag iallafall inom loppet av 1-2 veckor beroende på hur det går med packningen, orken och bussbiljetten. Stannar så länge mina roomisar är snälla mot mig, vill inte lämna dem än, det är alldeles för tidigt för ett hejdå.

LANA DEL REY


I'll be gone. BD


I'M COMING HOME.


I'll be gone


Mar. 13, 2013


Mar. 12, 2013

Kvällens stora fråga är om man ska supa bort sina sorger och problem.. Låter väldigt lockande. FL.


Mar. 08, 2013

Vaknade nyss, rastlös som fan! Idag blir bara en enda stor väntan på att mina två fina vänner ska komma.. Åååh vad jag längtar!


Dags för ett 12timmars pass, wiiibu


Mar. 03, 2013

Finns nog inget bättre än att åka buss, i sällskap av bra musik! Om två timmar anländer jag hem till Idre igen efter en mysig weekend med mamma.


Mar. 02, 2013

Haha skrattar bara jag tänker på gårdagen, vi hade födelsedags/avskedsfest för madde och för mig är kvällen bara en stor fet dimma. Körde med beerpong fast med sprit, att jag aldrig lär mig, vaknade upp på toaletten vid ett tiden och undrade vart alla hade tagit vägen, självklart hade dem dragit vidare till nattklubben.. Full som en kastrull så går jag och lägger mig och får sedan sovsällskap när dem andra kommer hem. Har dock inget minne av att jag vaknat och snackat med alla om kvällen...

Imorse när jag vaknade snurrade hela skallen och bakfyllan var ett faktum. Går in på toaletten och upptäcker en stor jävla blåtira över ögat, dagens stora samtalsämne är hur jag kan ha fått den. Det gör jävligt ont och jag vill inte ens tänka på hur ont det gjorde när jag väl fick den, som tur är har jag inget minne av hur, när och varför. Vilket inte är så konstigt när jag hittade min vodka 70s-flaska i mitt rum.... tom.... Var det inte jag som öppnade den kl 9 igår kväll? Jävla liter drinkar, beerpong, shots och minnesluckor.

Kan säga att vi alla var jävligt slitna när vi jobbade ikväll, fullbokat och knasamycket att göra. Bakis var mer än hälften av oss och jag fick dem mörkaste borden och var tvungen att berätta min "jag ramlade när jag åkte skidor och fick staven i ögat"-historia ett antal gånger... Nu ska jag sova, för imorgon ska jag åka och träffa världens bästa mamma över helgen!


RSS 2.0