MIRRORS

Sitter och spelar sönder mina nya favoritlåtar. Igår var det personalfest, hela nattklubben för oss själva, spårat och otroligt roligt, mindre kul imorse när vi skulle ha personalevent och åka skoter. Bakfyllan satt i baktanken men det var en jättefin dag med mina nära och kära i skoterspåren, även fast jag hade en och annan nära döden upplevelse där på skotern, Viktor körde liiite för vilt, valde kanske fel partner.
 
Imorgon ska jag jobba, mitt näst sista pass på restaurang Utsikten, för dem som inte redan vet så har jag sagt upp mig och slutar här på torsdag. Tröttnat så sanslöst på jobbet och med min rastlösa själ så kan jag inte stanna på ett ställe allt för lång tid, nu är jag ju redo för nya äventyr, vill inte ha "den tråkiga vardagen" i mitt liv.
Packat hela kvällen, funderar över hur jag ska få i mitt liv i två resväskor, då jag skulle behöva fyra, kanske till och med fem stycken. Hemma i Uppsala är jag iallafall inom loppet av 1-2 veckor beroende på hur det går med packningen, orken och bussbiljetten. Stannar så länge mina roomisar är snälla mot mig, vill inte lämna dem än, det är alldeles för tidigt för ett hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0