21 december 2007

Hej eller hallå, jag har nyss vaknat efter en lång går dag, hah om man nu kan skriva så. Iallafall efter skolavslutningen igår åkte jag, Isabella & Julia ner på stan och senare kom Mathilda ner det var mys, sen efter ett långt tag skulle Julia träffa Andy, och då var vi bara 3. Vi gick runt och jag köpte hälften av alla julklappar jag måste köpa, jag vill köpa ngt mer till min mor eftersom hon är så underbar något mer till fader också för dom är underbarast. Jag vet inte om jag ska köpa ngt till Mari? Hon är ju som "my second mum" så jag kanske bör köpa ngt till henne för hon är så himla älskad av mig. Jag får se vad jag får för mig när jag är på stan idag med bellsebella :) Jag funderar på att ringa henne snart, men hon var uppe ganska länge igår så jag ska nog låta henne vila/sova lite till. Så då kan jag ju fixa hennes julklapp så länges , inte för att det är någon bråska eftersom vi bestämde att lämna den efter all julstress. Men jag kan fixa den iallafall.

Igår efter vi hade varit på stan följde isabella med mig hem och vi (jag!) gjorde mat medans isabella kollade på deal or no deal haha hon är en tönt, iallafall jag satt lite vid datorn också under tiden. Aja när vi hade ätit klart så slog jag in Fredrika's julklapp, så gick vi över med den till henne hon hade färgat håret och var sååååå fin! Vi stog och pratade med henne ett tag sedan gick vi direkt hem till Mathilda och vi pratade och sen kom Julia som hade varit hos Andreas, vi såg på film och pratade det var mysigt! :)

Men nu ska jag slå in lite paket eftersom jag är ensam hemma, puss och kram

17 december

Idag har jag fixat en ny blogg, brist på annat. Iallfall min förra blogg var lite .. gammal om man nu kan säga så. Idag har det inte hänt så mycket förutom att det var fotbolls match mellan gottsunda skolan och valsätra, det slutade inte så bra men det var ganska kul att kolla på. snart är det jullov och jag saknar bajs mycket!  Nu har vi inte så mycket läxor kvar eftersom terminen slutar snart, men vi har ett prov till som jag verkligen inte har pluggat till men förhoppningsvis kan jag det mesta? Idag sa marcus att han inte skulle behöva flytta och jag blev sååååhär glad haha, bästavän stannar! ;d Haha aja iallafall. Nu ska jag kolla på andra avenyn, pusshej
<3

RSS 2.0