Hej & Hallå

... hejsan egentligen borde jag verkligen sluta skriva blogg, för jag skriver typ bara en gång i månaden och om helt ointressanta saker =P Men, det är det här som håller mitt humör uppe ibland, iallfall när jag berhöver avreagera mig. Det är nog därför jag nästan bara skriver om "sorliga/deprimerande" saker, det är nog mest det mitt liv handlar om. jag är OLYCKLIG, så nu har jag fått det sagt. Nu vet hela världen om det, tack för mig!

Rubrik: Filip I miss U

Hejsan,
Idag hade vi nationella prov i matematik & jag vet inte om det gick bra eller dåligt för jag var på jätte deppigt humör och hade verkligen inte lust med någonting. Jag kom en kvart försent också så jag missade väldigt mycket tid av provet.

Just nu är jag på väldigt dåligt humör, jag känner mig bara ledsen och som om ingenting betyder något längre. Hur kunde det bli såhär? Min älskade plats bror dog i en tåg/moped olycka och jag kan inte komma över det, jag älskade honom så himla mycket, om jag bara kunde ha hunnit berättat och visat hur mycket Filip betydde för mig det känns så jobbigt allt nu. Hur kunde det bli såhär, min favorit kille här på jorden böev överkörd av ett tåg jag kan verkligen inte förstå. Jag vill inte ens bli glad igen för ingenting betyder något utan honom.

Vi hade känt varandra hela livet och han betydde allt för mig, som en storebror & en själfrände, men ingen verkar förstå hur jag fortfarande kan vara så ledsen över en sånn här sak, "det var ju liksom 1 år sedan, life goes on" ... men det gör inte det för jag tyckte så mycket om honom och utan honom är verkligen ALLT helt meningslöst. Fredag den 13 oktober 2006 dog han och jag vet inte om det känns som en evighet eller en sekund, livet går så snabbt men ändå så himla långsamt.

min älskling, jag vill så gärna ha tillbaka dig här i livet, för utan dig vill jag inte uppleva något och inte förlora något. Utan dig tappade allt betydelse och jag önskar att du kunde komma tillbaka och få mig att älska igen, för min kärlek till allt och alla försvann när du dog.det finns verkligen ingen kärlek kvar. Jag kan inte älska någon på riktigt längre..

& hur tydligt jag än försöker visa att jag är ledsen och deprimerad så verkar ingen förstå, ingen verkar bry sig..
och om dom märker så säger dom "man brukar ha en deppig period då och då, det går över"
... men det här går aldrig över för det är saknade efter dig som är så himla stor!
kom tillbaka snälla..
<3

die

Hejsanhallå, jag är egentligen inte på blogg humör idag, men jag tänkte att jag ändå kunde slänga in ett litet inlägg. =)

Idag hade vi skola från 13:00 - 18:30, det va verkligen misslyckat för det var meningen att föräldrarna skulle komma men i våran klass kom inte en enda! Så vi hade en helt vanlig dag med lite kortare lektioner bara. Ett plus var ju iallafall att Dilan kom och hälsade på, han är alltid snäll & rolig han!

Efter skolan så gick jag hem och åt middag med familjen, det är ju aldrig helt fel! När jag hade ätit upp maten satt jag och väntade på att desperate housewives skulle börja , men istället frågade Marcus om jag ville gå på promenad med honom och det tackar man ju aldrig nej till precis! Så vi var ute och gick ganska länge och pratade om allt möjligt, sen när vi var på väg hem så såg vi att Damien var på basket planen och spelade lite så vi gjorde lite sällskap och jag lärde dem alla mina jazz steg från dansen och vi blandade lite jazz med basket så det blev "Basketjazz" inte så jätte lyckat kanske, men marcus klarade av det riktigt bra! =D

Sen skulle vi iallafall gå hem efter någon timme, men vi stannade och lekte lite på brunnar och insåg att en brunn var super varm så där skulle Marcus sitta tills jag kom och hämtade han dagen efter, men han gick hem efter ett tag.. jag tror att jag vet varför men, men =)

Jag och Damien stannade iallafall kvar ute ett tag ändrade håll på några gatuskyltar så dom stog åt tvärtom håll och sådant, vi kom fram att vi var gangsters för vi var så himla häftiga som klarade av att ändra på dom!

Aja iallafall senare gick jag hem och nu sitter jag här utan känsel i fingrarna, det var verkligen kallt ute!
Men nu ska jag nog sova , pusshej allihopa! =)

en tråkigt söndags kväll

Hejhej, nu var det ett bra tag sen jag skrev i min blogg.
Funderar på att börja blogga igen, men är inte säker på hur länge det kommer hålla den här gången.


Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, vaknade i morse av att mamma kom in och sa att hon hade gjort frukost, när jag kom till köket så var hela köksbordet fullt med goda pålägg och olika soters mackor och jucier, mamma hade verkligen ansträngt sig denna morgon. Efter frukosten började jag rensa i min garderob men tröttnade dock efter några minuter så nu ligger det massa kläder slängda överallt i mitt rum, inte så proffsigt gjort av mig menmen.
'
Dagens höjdpunkt idag var iallafall One Tree Hill, hur kan ett pogram vara så himla bra! Jag älskar det verkligen, så sött och gulligt man önskar nästan att verkligheten var sådär kärleksfull dock inte lika dramatisk kanske =)

image13

Nu ska jag sova, hoppas ni hare bra alla där ute.
pusshej!

RSS 2.0