uttråkad!

Hejhej, nu var det ett tag sedan jag skrev det har varit rätt mycket på sistonde. Mycket plugg & vänner , fast mest har jag bara vart hemma .. har vart på ganska dåligt humör den här veckan, ledsen och trött med mera. Tycker synd om min mamma för jag har skrikit och vart arg på henne hela veckan helt utan anledning, jag borde försöka kontrollera min ilska så hon inte blir sårad onödigt mycket..

Ikväll har jag inte gjort så jätte mycket , haft en hemma kväll med mamma & pappa. Imorgon ska vi nog börja göra om mitt rum om allt går under planerna . Vi håller ju på att bygga om ett rum till mig så vi har rivit väggarna , och ska nu börja måla och lägga ett nytt golv.. det blir nog najs när det är klart! Det kan ju iallafall inte blir sämre än nu =)
pusshej!

skolk

Hejhej, klockan är snart 12 och jag vaknade nyss. Det blev ingen skola på förmiddagen för mig pga att jag kände mig väldigt deppig och ledsen, ville inte att dom i skolan skulle se mig så. Jag funderar att gå på eftermiddags lektionerna även fast det är dom jobbigaste lektionerna på hela veckan (fysik & engelska), anledningen till att jag inte bara stannar hemma resten av dagen är för att jag har matte nationella idag , som jag dock verkligen inte har tränat något till, men eftersom jag skolkade när vi hade det första gången så får jag väl ta i med hård hanskarna och försöka idag.

ikväll kommer mamma & pappa hem, skönt! Igår kväll när jag var så deppig så saknade jag dom verkligen. Men det har ändå vart skönt att vara ensam eftersom då får man ju göra hur man vill. Men nu ska jag klä på mig och kanske gå till skolan, pusshej

bitter kväll

Mitt liv är inte det bästa, min familj är inte den bästa, mina vänner är inte dom bästa. Jag önskar fullt ut att jag var lycklig, Filip har nog förstört den största delen av mitt tonårsliv, jag älskade honom och han bara dog? jag älskade honom! Förstår ni? Han var som min storebror, vi hade ju vuxit upp tillsamans. Det var ju han som fick mig glad, det var han som fick mig att känna mig lycklig. När han dog så försvann den lyckliga delen av mitt hjärta och kvar finns den ihåliga men mest negativa delen,

Han som tog den lyckliga delen av mitt hjärta förtjänade den verkligen, det gjorde han! Jag är inte sur för att han tog den delen utan för delen han tillhörde togs ifrån mig! Tänk er, er barndoms vän , en älskad storebror, en äkta vän! Han, han som betyder mest! Det är just han som blir överkörd av ett tåg och ingen annan, det är han du lekte tjuv och polis med när du var liten som blev krossad av ett tåg, det är han du alltid litade på som låg i kistan, det är han som du älskade mest av alla som ligger begravd i minneslunden.

jag älskade dig

ännu en dag i skolan

Heeeeeeeeeeeej igen , kom nyss hem från skolan & jag känner mig väldigt trött och sliten. Skolan var helt okej idag fast det ser ut att vara så himlans vackert väder så är det ändå jätte kallt .. synd att slösa bort solen på sånt skit väder. Efter att varit uppe hela natten så kände jag mig väldigt trött i skolan, första lektionen satt jag och skrattade åt allting och jag kände mig onödigt painig. Efter det så satte jag mig i biblioteket för att återhämta mig lite och då hände en väldigt pinsam sak JAG SOMNADE! som tur är så kom ingen jag kände in, jag är glad för det.

Nu väntar jag på att Isabella ska ringa och säga att jag ska komma till skolan, för jag ska gå med henne en bit hem.. promenad kallas det =)

Hare bra allihopa, pusshej <3

SKOLA!

Hejhejsan, jag blev nyss klar en HALV TIMME innan jag börjar! det är rekord för mig =D, känner mig väldigt stolt ska jag säga er, aldrig att jag har blivit klar så här snabbt. Jag känner mig oerhört pigg för att ha varit uppe hela natten, men tröttheten kommer nog strax .. när jag kommer till skolan kanske.

Efter skolan har jag inga absolut planer vad jag ska göra, jag funderar på att städa lite i huset innan mamma & pappa kommer hem (imorgon) så dom tyckre jag är ansvarsfull och låter mig vara ensam hemma flera gånger, det lär ju funka uber bra! haha inte... Dom har varit borta i 3 dagar nu och jag saknar dom verkligen inte , ÄN! det kommer väl ikväll när jag ska sova, Om jag ska sova.. hehe funderar på att vara vaken inatt också bara för att =D men jag får se om jag är trött eller inte.

Nu slänger jag in en bild på mig som jag tog nyss, bara för att jag har TID att göra det =)

image8

vad har ni för planer för dagen?
berätta gärna, så jag får ideer om vad jag kan göra =)
Ha en trevlig dag, pusshej!



en låååång natt i sofia's vackra liv

Hejsan, den här natten har varit väldigt lång! Jag har funderat på att gå sova flertal gånger den här natten, men jag vet att när jag äntligen somnar så vaknar jag inte, så jag försöker tvinga mig själv att sitta kvar i den här svarta obekväma stolen istället för att gå till min varma, sköna säng...

snart ska jag nog ändå gå och äta en satsar frukost för första gången på riktigt, riktigt länge! För i vanliga fall brukar jag inte vakna förän vid halv 8 och det är lite svårt att hinna med allt eftersom jag börjar 8:10, men idag har jag gått om tid på mig! Men bara därför kommer jag säkert komma försent , haha =)

Under natten har jag inte gjort så mycket mer än att läsa olika bloggar, laddat upp bilder på bilddagboken & försökt fixa min egna lilla blogg.. vilket inte gick så bra eftersom jag inte fattar hur man gör, kan dom inte göra så det blir lättare att ändra sitt utseende hur man vill? Tydligen inte.. Aja jag får klara mig med hur den ser ut nu. Det blir nog bra till slut.

Nu är klockan tio över fem, så jag ska nog gå & duscha och göra iordning en god frukost! För jag börjar ju om tre timmar, det är bra att vara lite förberedd för en gångs skull ;)

pusshej allihoppa
en bild som kanske visar hur tråkigt jag hade idag?
Vem vet vad ni läsare tycker =)


image9



börja om på nytt

Eftersom min blogg har varit lite off på sistonde så tänkte jag börja om på nytt, som en ny start. Jag ska börja med att berätta lite om mig själv:

Namn: Sofia
Ålder: 15 ½
Boende: Med båda föräldrarna i Uppsala
Personlighet: Omtänksam & unhappy
Lyssnar på: Musik, men också när någon pratar såklart
Sysselsättning: Går sista terminen i nian
Föredrar: Att umgås med kompisar eller bara vara hemma och mysa
Gillar: Mycket, men speciellt min bästa vän Isabella
Äter helst: På någon resturang, subway & cupido är inte så dumt
Hårfärg: Är blond, men funderar på att färga brunt snart
Intressen: Har spelat innebandy & dansat i många år, men slutade för någon vecka sedan.
Kläder: Köper jag helst på affärer som t.ex : H&M, Lindex, Vero Moda & Gina Tricot
Kropp: Äter hur och när jag vill, tränar när jag orkar & solar solarium när jag hinner

nu vet ni det viktigaste om mig, varsegod nu får ni börja följa mitt liv igenom bloggen!

sofiiiaaas @ playahead.se
sofiiiaaas @ bilddagboken.se
sofiiiaaas @ blogg.se

hejdå

Nytt utseende på bloggen!

Hejhej, som ni kanske ser så har jag ändrat utseende på bloggen, tänkte det kunde vara skönt med lite upp fräschning nu till sommaren passar det nog inte med svart. Men har ändå tänkt att ha lite black n' white - tema. Funderar på att fixa alla bilder svart/vita innan jag lägger upp dom med mera, så det blir lite "stil rent". Får se hur länge jag pallar, desto längre desto bättre eller hur?

Som ni kanske har märkt så har jag vart uppe hela natten? Så blir det när man är ensam hemma, funderar på att inte sova alls och prova hur det är att gå en hel skoldag utan sömn, undra hur det funkar =) & som ni kanske märker så har jag laddat upp fler inlägg än vanligt ikväll/idag, det kan vara för att jag är på ett sådant bra blogghumör.

Men nu ska jag inte ta mer av er tid, kanske blir lite fler inlägg under natten,
pusspuss!

image11

jag slänger också in en bild på mig från i vintras.
så snäll är jag idag (a)


Fredric - Min vän

Tänk hur fort allt kan förändras egentligen, inom någon sekund kan någon man älskar djupt dö, inom några minuter kan man bröja bråka med sin bäste vän som slutar med att man aldrig mer blir vänner, inom några timmar kan man vara i ett annat land, inom en dag kan man förändra sitt liv så det aldrig mer blir sig likt m.m....

allt händer & man kan aldrig hindra vissa saker för att hända, saker händer och det finns inget stopp för det. Vissa saker vill man ska hända medans andra grejer dör man helldre än att det händer. Saker betyder olika mycket, vissa betyder mer & andra mindre. Jag ångrar två saker i mitt liv, en sak att jag började bråka med min bäste vän och för att det gjorde att vi slutade umgås och det blev bara skit av all vänskap. Den andre saken jag ångrar är att Filip dog fast det vet ni ju alla redan att jag aldrig ville att det skulle hända ... =)

Det jag menar är att jag vill att ni ska ta vara och hand om de ni älskar för inom någon sekund/minut kan allting förändras.. Det här är verkligen något jag har tagit vara på, för jag vet vad som kan hända. & jag är ledsen för att jag aldrig tog vara och hand om min f.d bäste vän & min älskade Filip (rest in peace).

<3

Kusin Lukas


image15

idag skickade min moster en bild på min kusin vitamin, Lukas!
sötaste killen i världen, ska vi bli tsmns när vi blir stora?
<3



<'3

Hejhej, jag önskar jag dog. Jag lever ett helt meningslöst liv.
Jag är den olyckligaste personen i hela världen, jag lovar dig att jag är det.
Filip tog ifrån mig all livsgläjde när han dog! Ville han inte att jag skulle vara lycklig? För det är jag verkligen inte nu utan honom.

det var ett tag sen jag skrev blogg nu, funderar på att börja igen,
som jag har sagt 10000 gånger nu. Men det känns bra just nu att börja.
Kanske kan jag skriva av allting så jag blir sk. "glad" igen.
Får väl se hur det går den här gången.

Ikväll är jag ensam hemma, mamma & pappa har inte kommit hem än.
Skönt! Fast det känns lite ensamt just nu,
kvällen har gått åt av att sitta och sakna Filip & läsa artikeln om olyckan.

Jag vet att jag är deppig & att min blogg inte alls är bra men jag orkar inte lägg ner energi på den, eftersom den inte betyder någonting. Jag är så himla trött på att skriva om saker som inte betyder något för mig, vem tycker det är kul att skriva om mode egentligen? Visst det kanske är kul att skriva om, men det är inte kul att läsa om ..
PUSSHEJ!

image14



RSS 2.0