ska till gåvan

shuuu har städat hela dagen och snart ska jag dra iväg till stan och träffa moa, ska bara packa lite först. Vi ska på marika's dansuppvisning och sen drar vi alla tre till morgongåva för att festelefesta! Det blir nog dunder, det blir det alltid med mna favorit´-tjejer. Ska borsta tänderna nu, moa väntar!<3

friday

Hejhej har ni hört britney spear's nya låt Unusual You, den är inte dunder men jag har fastnat på det - jag känner mig lite tvungen att lyssna på britney för att det är så synd om henne, det har hänt henne så mycket hemsk de senaste åren att det är sjukt. Läste i en tidning att Kevin bara hade utnyttjat henne för att få pengar och är nu tillsamans med hans förra fru som han också har två (?) barn med.

Den här dagen har inte varit så super, det började lite sådär på matten när matteläraren skällde ut mig och marika för att vi hade varit så hemska mot engelskaläraren igår, vi hade världens bråk. Han sa att hon var helt förtvivlad och jätte ledsen, men vi tänkte inte mer på det - men sen när vi hade engelska så hade vi vikarie för att hon var "sjuk". Tänk om hon blev så ledsen att hon tog en dag ledigt.. HAHHAHAH! sjukt roligt.

Efter skolan så träffade jag siham & mathilda, vi var väl inte på så jätte bra humör någon av oss - mysigt var det iallafall att få träffa de små flickorna, de betyder ju mycket för mig! <3 Har precis ätit middag med mamma & pappa, mums tacos - snart kommer isabella hit och jag tror att vi bara kommer ha en mysig hemma kväll här, är ganska trött så det blir mysigt.

Aja nu ska jag kolla vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, ska ju på fest i morgongåva hos moa's kompis - m-rika, jag & moa är taggade till hundra, det blir nog dunder även fast det bara är bönder där, hehe men vi är ju vana med Moa.

pusshej1


Can't you just let me be?

Shuu, det här kan man verkligen kalla bloggfrossa - eller är det att man skriver mycket? Hm, jag har iallafall tappat hoppet om att min blogg kommer bli som kenzas eller blondinbellas nu.. hehe som om det skulle vara möjligt fast jag skrev mycket. Aja jag ska snart åka till skolan, pappa var snäll och sa att han skulle skjutsa mig och då får jag ju lite extra tid.

Idag slutar jag halv fem och ska direkt hem, har mediekunskap's prov imorgon. Ett stort sådant. Jag var sjuk när jag egentligen skulle ha skrivit det, för ungefär två månader sedan. Jag och Marika fick iallafall en ny chans att ta igen det vi har missat, imorgon efter skolan.

Nu ska jag sminka klart mig, idag är min luffardag och om jag inte hade skämts över mitt klädval skulle jag lagt ut en bild på dagens outfit. Pusshej

<

shuu, efter en lång skoldag är jag hemma igen - dagen började sämst med en liten sovmorgon till halv elva, när jag kom till skolan blev allting lite bättre och Marika gjorde mig happy'er. Till lunch i skolan var det bränd pizza med små, små köttfärsbitar i. Marika, jag och moa köpte massa godis istället och med ens blev jag på bättre humör.

Vi hade ändå sjukt lång dag med tre lektioner - matte med snygga teckningen, engelskan med cp-läraren & datakunskap som var sjukt roligt , vi skulle göra en presentation och jag, moa & marika valde att göra en om varandra. Jag gör en om Marika och Moa en om mig, det ska blir sjukt roligt att visa upp de för klassen även fast det säkert bara är vi som kommer att skratta.

Slutade halv fem idag och fick sällskap på bussen av ingen mindre än sötis-andy, alltid lika roligt att träffa honom även fast det inte är så.  Nu har jag precis ätit super god middag med pappa och bror , vill gå och köpa godis men ingen verkar vilja joina mig.

Usch har typ börjat komma in i mitt deperiassions blöö igen, inatt var inte kul.

vila i frid, i guess :/

Jag önskar att jag skulle kunnat gjort ngt så du inte skulle dött .. vad som helst ;( Jag tänker så himla mycket på dig och jag vet inte vad jag ska göra, det finns fan inget att gör. Du kommer ju inte komma tillbaka hur mycket jag än ber dig, du finns inte kvar - du är borta föralltid. Jag tänker på dig för mycket, för mycket för att ens kunna existera - jag äcklas av sättet du dog, äcklas av att du bara låg där på rälsen helt död.. inga tecken på att du ens skulle klarat dig, min älskade filip låg helt död mitt i oktober på marken.. död.. mitt hjärta, min själ och mitt liv.. Min Filip! Ja, han var min, min egna lilla älskade Filip som jag nu är äldre.. han var fan två år äldre än mig och nu är jag flera månader äldre än honom.. Den här texten gör ingen mening, den är bara för att jag ska skriva av mig lite, jag behöver det.

Min älskade Filip Mauro Eriksson, som föddes den elfte november nittionhundranittio.
Du var mitt hjärta och försvann den trettionde oktober tvåtusensex, mitt hjärta försvann för två år sedan.
Jag svär på allt jag äger och har att du var mitt hjärta.
mitt hjärta, min själ och mitt liv :'(



du är mitt liv och min dröm,
kom tillbaka snälla?
jag klarar det inte,


-

herre gud vad skoltrött jag är, det är helt sjukt - tappat orken till allting ;(

skoltrött

hejhej, skolan har börjat igen och jag känner mig redan väldigt skoltrött. Idag började vi med gk, jag tror faktiskt att det blir super - kanske väljer det nästa år, vi får se! Ska sova och det här blev ett av världens kortaste inlägg, haha det blir längre imorgon det kan jag nästan lova. Puss på er :)

RSS 2.0