Andra avenyn ikväll också...

hejhej har jobbat lite med pappas företag och ska precis börja städa iordning mitt rum, tror jag. Vet inte riktigt hur jag vill ha det och hur jag ska ha alla grejer, men det löser sig antagligen. Idag hade vi bara klassråd och matte för vi hade ingen idrott, så jag och marika hem till marika's syster och umgicks med hennes pojkvän & senare kom också hennes vän.

Efter några timmar åkte jag ner till stan för att fika och simma med mamma, super mysigt
- & du mamma, jag älskar dig!

När jag kom hem så jobbade jag som sagt och nu sitter jag här, imorgon börjar jag klockan ett så det blir en rejäl sovmorgon, underbart! Slutar vid halv tre efter en multimedia lektion och då får jag se vad jag hittar på. Åker kanske bara hem och jobbar lite extra, måste ju få ihop pengar till Grekland resan jag och Mathilda ska på i sommar, jag längtar :|

Ge mig 29 juli redan nu!?!

ny skapande!

Hejhej jag håller på att förnya mitt rum och då fick jag en skapar känsla att skriva ett nytt blogginlägg.. jag köpte nya saker till min garderob, en vas, lådor och en klädställning idag på IKEA så nu måste jag möblera hela mitt rum för att det ska bli som jag har tänkt mig. Så nu är jag mitt i ett kaos, allt är utspritt på golvet som man knappt ser, fullt med damm också eftersom jag inte dammsugit på flera veckor.. suck.

Det blir inte ens som jag har tänk mig eftersom jag har en möbel, hylla som jag inte vet vart jag ska ställa men jag kan inte slänga ut den heller eftersom hälften av alla mina grejer står i den.. alldeles för stor för att kunna ställa på något udda ställe också, sen har jag sååååå himla många tavlor som bara sitter HELT FEL just nu, äsch jag får se vad jag orkar göra idag.. resten får jag väl göra när jag har lust och tid = aldrig.

Önska mig lycka till, hejrå!

En döende blogg?!?

som ni kanske förstår är min blogg i ett döende tillstånd. Kanske den kommer upp snart igen, kanske inte. Beror helt på om mitt blogghumör kommer tillbaka eller inte, tills dess, den dagen får ni ha det riktigt jävla bra! Ta hand om er och ta hand om varandra.

Pussar från Sofia!

RSS 2.0