staaaan todaaayy'

Hellojsan ska ner på stan om ungefär en timme, har redan hunnit med all städning jag hade lovat mamma, så nu känns det riktigt bra. Nu ska jag fixa iordning mig, duscha och klä på mig och sedan ta bussen till stan...

måste egentligen jobba lite också (hjälpa pappa och klippa häcken) eftersom jag är skyldig pappa 400 kronor och jag måste ha mer pengar till Grekland. Vet inte riktigt hur det kommer bli eftersom jag inte har tjänat ihop några pengar till resan förutom 3000 kronor som ska gå till flygbiljetten. Antar att mamma blir en snäll'mamma och ger mig en massa pengar, eller det hoppas jag iallafall för jag vill ju inte vara fattig under resan!

pusshej

en låt jag har flest minnen med..

 You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met8 dagar kvar till Grekland!

Hejhej vaknade i morse av dilan som låg bredvid mig, så mysigt, så!
När jag var vaken och klar så åkte jag ner på stan för att möta upp mamma som precis hade slutat jobba för dagen. Vi gick runt och kollade i massa affärer, köpte saker som jag ska ha med mig till Grekland.

När vi kom hem så kollade vi på tv tillsammans och lite senare sprang jag över till mathilda, där hon och isabella var. Vår fina vän Isabella behövde piggas upp, så vi gick till ica och köpte massa tjockis'mat! Vi satt resten av kvällen i Mathildas säng, åt och pratade en massa. Jag har fina bästa vänner, jag! Lite senare började jag städa mathildas garderob och sen sprang jag & isabella hemåt igenom regnet,
hon till bussen och jag hem.

Nu har jag städat lite i rummet och ska snart gå och sova. Ska möta isabella vid tre-tiden imorgon på stan för att åka och sola med henne, innan dess ska jag städa en massa hemma. På eftermiddagen kommer kusinerna och morbror, vi ska äta kina mat och på kvällen ska jag till Siham och ha myskväll..
en superdag helt enkelt, sovgott!en nattbild från mig!21 juli

hejhej idag vaknade jag upp bredvid min pojkvän, efter några timmar i sängen så steg vi upp och han åkte hem. Jag fixade mig lite och åkte sedan ner på stan för att äta dunch med mina fina vänner Mathilda, Isabella & Jasmin. När vi hade suttit där och pratat om allt mellan himmel och jord åkte vi hem, jag följde med till mathilda och låg i hennes säng resten av kvällen medans vi pratade och planerade lite inför Grekland.

Nu ska jag installera min webbcam och imorgon blir det träning med Fredrika på dagen,
senare på kvällen bio med älsklingen.

pusshej


jag har de absolut finaste vännerna2 år och 7 månader.

I look up in the sky and i wonder why?
why you had to go, go
I know its better on the other side,
you were chosen from the start
never gon’ let you go
miss you, bbabyÅÅÅÅHHHHHHHHH

Hejhej sitter vid datorn och har suttit här i någon timme nu, har varit i vallentuna nu på kvällen. Det var riktigt jobbigt, hade lust att gråta hela tiden, förstår inte varför allt dåligt händer er. Innan vi åkte till Mari & Mattias så åkte jag och mamma till sjukhuset för att hälsa på Gunnar, krya på dig. Åååååh jag blir så frustrerad, varför händer allt er, ni är ju underbara människor som förtjänar allt bra här i världen. Jag lovar, om du dör Gunnar så kommer jag dö av ensamhet, eller inte dö . Men jag kommer inte kunna leva längre, hur fan ska Mari & Mattias kunna överleva det? De har redan förlorat en son & lillebror... livet är fan inte rättvist någonstans.

:)

hejhej ligger i sängen och äter choklad medans jag spelar spel på mindjolt, jag har blivit beroende - skojar inte! Slog nyss mitt rekord så jag är riktigt nöjd, hehe. Idag har jag mest varit med Fredrika, vi åkte till stan och åt på subway med Isabella . Senare på kvällen åkte jag, Fredrika & Mathilda till gränby och grillade med massa kills' .. mysigt, bara att jag blev dödat av tusentals myggor.. usch, ska fortsätta spela nu, Hejrå!

RSS 2.0