min mobil.. är död

jag saknar min älskling, saknar att smsa med honom.. haha jag är sjukt rastlös, deprimerad & sjukt okoncentrerad bara för att min mobil inte fungerar, hur beroende är jag inte sånafall? Herregud, kommer dröja minst 2 dagar innan den funkar igen också, hur ska jag kunna klara mig? Nej, svaret är att jag inte kommer att klara mig.. suck

mhm jaja

jag är trött och kollade nyss på världens sorgligaste film, imorgon ska jag vara hemma från skolan. Jag vägrar att orientera, det finns grävlingar i skogen, usch.. ska vara hemma och latch'a med livet istället.

nu jag ska lyssna på massa eländiga låtar och sen jag ska sova *svenska-34*

10 år i Uppsala idag

Idag har jag bott i Uppsala i exakt tio år, grattis till och mig förlust till sthlm som förlorade mig!
Puuuuussisar allihopaaa

vill bara börja gråta!

jag är sjukt deprimerad och vill åka till peace and love :'(
vill inte ens tänka tanken att jag kommer missa mina hjärtan,
Erik Hassle, Håkan Hellström, KEANE, the kooks och massa fler'a!

mhmm

Hello sitter i fyrisskolan helt ensam, Siham och Isabella har prov och jag måste sitta och vänta. Var på sjukhuset idag och tog en massa prover, hoppas att det har blivit bättre om det har blivit sämre ska jag dit snart igen och annars ska jag dit om tre månader igen och ta en massa nya prover.

Om mina flickor kommer snart så ska vi gå och äta på subway, är verkligen jätte hungrig och har nästa inte ätit något på hela dagen förutom lite godis. Ååååååhhhh va jag är uttråkad...

Ikväll kommer mina kusiner och morbror& hans fru, vi ska ha spelkväll med massa god mat och spel. Tillexempel Kubb, Buzz, Singstar m.m. Hoppas det blir roligt och imorgon hoppas jag på en super fest, mina föräldrar åker till skåne imorgon så då blir man ensam i helgen.. fast med syskonen hemma såklart.

pusshje

En dålig tisdag

Yäyä, sitter i mitt vackra rum och äter chips. Är verkligen inte på världens bästa humör idag, hade nationella i matte och sedan fick vi sluta, jag åkte ner på stan och åt tillsammans med Mathilda, Isabella & Nathalie. Nathalie gick och Moa kom men gick också efter ett tag. Jag, Math & Bells satt iallafall på subway i fyra timmar, hehe mitt i fick jag ett knäpp och blev jätte deppig & irriterad. Åkte hem och nu sitter jag här, ska till Fredrika om någon timme och åka och träna. Har verkligen inte lust men efter allt jag ätit de senaste dagarna blir jag väl tvungen.

Hejråå



en glad'er sofia? :|

Självmord

Hello jag har funderat på en sak och det är självmord, det händer alldeles för ofta. Det jag tycker är så himla konstigt är att det uppmärksammas nästan aldrig när det har hänt, hur ofta läser man om det i tidningen? Man tror nästan inte att sådant existerar, men det händer flera gånger i månaden, veckan till och med. Jag fick upp tanken när jag lyssnade på "vila i frid"- låtar på youtube, nästan alla handlar om självmord, hur kan man vara så olycklig att man tar sitt liv? Ja, jag har funderat på det så himla många gånger, men .. mina föräldrar? De skulle aldrig klara sig om jag skulle gjort, det är min svaghet, mina föräldrars känslor efteråt. Förstår inte hur man kan må så dåligt att man inte tänker på sina närmaste, skulle nog tagit min tanke till ett högre steg om det inte berodde på dem. På något konstigt sett tänker jag aldrig på hur mina vänner skulle ta det, det känns som att de bara skulle leva vidare, en vän i mängden.

Jag tycker att självmord är ett viktigare ämne en aneroxia, bulumi och andra självförtroendes sjukdommar. Man borde jobba på det hårdare, hådare så att det inte händer. Visst det finns listor som kan hjälpa en med sjukdommarna, men om man ändå inte klarar av det? Antingen tar man självmord eller så dör man av sjukdommen. Förstår inte , tror faktiskt att de som är deprimerade mår sämre än vad den med en sjukdom någonsin har gjort. Vissa säger att de deprimerade har ett val och de som blir sjuka bara blir det. Som om de som mår dåligt, vill göra det? Ingenting har med vilja att göra, det finns ingen blanket man fyller i och säger "åh idag vill jag må dåligt, ligga i sängen och gråta hela dagen".


Tycker att man ska ta hand om sina vänner, man kanske inte vet vad man ska säga till dem.
Men det känns så himla mycket bättre att ha en nära vän brevid sig än att sitta där ledsen och ensam.

Sista inlägget för depri-lördagen!

012332154 (1 vecka sedan) Visa Dölj - Markerat som skräppost - Svara
Skriver: Jävligt bra låt,  jag känner empati för andra så jag kan säga så här att 'beklaga inte era sorger utan gå vidare...

- Hur kan man säga så? Det är ju inte precis som att de som förlorar någon inte vill gå vidare, utan grejen är ju det att de inte kan. -.- Det är inte så himla enkelt att vänja sig vid att leva utan någon man levt med hela sitt liv. En till sak jag inte förstår är hur han kan skriva att han har empati för andra, jag beklagar inte mina sorger. Jag bearbetar de igenom att skriva om det, jag kan inte förmedla mina känslor på något annat sätt eftersom jag tycker att jag är världens jobbigaste människa om jag pratar om det eftersom att alla verkar tycka att det är en sak som hände för miljoner år sedan, jag kan inte heller gråta och då kan jag inte bearbeta det så. Människor är olika, tror inte att någon skriver om sina närmaste död för att de tycker det är roligt utan för att det är ett sätt att lära sig leva med det.

Så nu förtiden kommer den här bloggen mesta dels vara för att jag ska skriva av mig, så jag bearbeta sorgen. Jag vill gå vidare men även minnas honom. Min älskling är värd att minnas, jag ägnar honom en tanke varje dag och jag har tänkt på honom varje dag i 2½ år nu. Hans död är det jag kommer att minnas mest från mina tonårs'år, han har tagit mycket från min lycka men han gav så himla mycket innan han dog. Han är så himla värd att gråta för, han gjorde mig lycklig. Äsch nu har texten dragit iväg, var ju egentligen meningen att jag bara skulle avreagera mig efter att jag läst kommentaren som fanns under en låt på youtube.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, efter att Siham var här så började jag spela the sims2. Det var verkligen jätte länge sedan jag körde det, kommer ihåg i somras när jag var beroende och när min gubbe dog så började jag gråta. Jag hade tagit hand om henne sedan honom föddes tills hon dog. Hon var som mitt egna lilla barn, haha. Iallafall, jag hann inte spela så jätte länge ikväll för Moa och Tobbe kom förbi mig =) Vi stog och prata i över en timme och det var über trevligt haha. De åkte tyvärr hem för ett tag sedan, men nu ska jag sova, imorgon ska min dag bli bättre! Pusshej

lördag?

Nu skriver jag ett inlägg en gång till, Siham var precis här i ungefär 20minuter. Jag berättade mina deppigheter, hur kan man vara såhär deppig egentligen. Hon lämnade mig iallafall för ett tag sedan för att åka till stockholm och träffa mathilda. Siham är så himla bra, man vet att hon alltid ställer upp, hon är så äkta och snackar inte skit. Vänner som henne behöver alla, jag har haft tur och fått väldigt fina vänner, de har ställt upp för mig väldigt mycket under åren.

Äsch jag ska väl fortsätta min deppiga lördag, jag orkar inte hitta på något. Ska spendera den exakt här, under täcket. Jag skulle vilja att Amanda kom hit och hon ska göra det om hon fick och orkade. Jag behöver någon.

Ska hämta chipspåsen nu och sedan ska jag inte röra mig på resten av kvällen.



du är allt bra du, Siham



I hjärtat har du en plats.

Okej, jag ska börja med att skriva att jag inte tycker att det är okej att mamma & pappa drar upp Filip när vi sitter och äter med nästan helt främmande människor, iallafall för mig. Att få tårar i ögonen och knappt ha någon röst är inte en okej sida att visa för några som är på besök. Att ens föräldrar sedan berättar om en massa saker som man själv inte vet om och berättar hur min kära vän dog, är inte heller helt okej.

Varför visar de inte respekt? De vet att Filip är min svagaste punkt, att det är det värsta som hänt i mitt liv. Förstår inte varför de måste dra upp det hela tiden, okej i början när ingen hade hört historien och de var tvungna att berätta för att kunna fortsätta sin konversation, men när det har gått två½ år och de träffar människor de inte har träffat på ett halvår - vad är det viktiga med att berätta det då? De visste inte ens vem Filip var, visste inte ens att det har funnits en underbar kille från brasilien med det namnet. Det finns ingen mening..

Det har gått år och dagar sedan Filip dog, det är inte okej att dra upp händelsen gång efter gång. Jag har gått till psykolog pga. Filip, jag har aldrig mått dåligare i hela mitt liv än den dagen då han dog. Det skär i mitt hjärta, förstår inte varför alla tar så enkelt på det här. Händelsen har gjort att jag inte kan visa känslor inför folk, när jag är hos folk går jag in på toaletten för att gråta så att ingen ser att jag är ledsen. Jag vill inte visa mig svag, men tårarna går inte att få stopp på, de bara rinner och rinner.

Känslorna sitter i mitt hjärta och de går inte ur, det är få människor som har sett mig gråta. Det kräver respekt, trohet för att jag ska kunna öppna mig. Jag ser mig själv som den svagaste människan på jorden, jag kan gråta till nästan varje film, till och med komedier för att de påminner mig alltid om Filip. Jag förstår om människor inte förstår sig på mig, jag är inte som jag var innan.

Hans mamma är som min mamma, vi var så himla tighta, verkligen som syskon. Han var min förebild, inte bara en vän. Jag var så jävla stolt över honom och nu är han död. Jag ser mig honom framför mig ligga på rälsen helt förstörd och lida, han trodde tåget var en fucking bil!?! Jag har varit med om en sak som få är med om, förlora en vän i den känsligaste åldern. I tonåren har man nog med problem, jag har problem OCH en sorg som aldrig kommer försvinna. Jag har så jävla svårt att känna lycka, det har bara hänt ett par fåtal gånger..

Jag skriver sönder tagentbordet, förlåt.
Äsch..

NU BLIR BLOGGEN DEPRIMERANDE, LEDSEN IGEN!

Hello , nu är det förbjudet att läsa den här bloggen (oofficiellt)! Har inte lust att ta hänsyn för er längre, nu skriver jag vad jag vill skriva, när jag vill skriva det & det är lika med att den här bloggen kommer bli deprimerande, ledsam igen. Det är inte mitt problem, ni får alltså ta och sluta läsa den istället. Ciao männen

Äntligen fredag!

ska festa med mina favorittjejer ikväll, ni kan ju bara gissa hur full jag har tänkt att bli! älskar mina tjejer, siham är här och vi ska snart bege oss! Pussss

Nomy - If you can hear this



är alldeles kär i låten, men den är sorglig.



Torsdag, snart helg alltså!

Hello dagens planer blev inte riktigt som planerat. Trodde jag skulle träna med Fredrika, men jag hade helt glömt bort att hennes mamma fyllde år idag! Så jag mötte upp henne och pratade lite, sedan vandrade jag runt på stan till Isabella slutade. Jag, hon och Mattias gick och åt mat på panini, riktigt gott & trevligt. Vi tog bussen hem och jag har precis städat mitt rum klart, snart kommer Dilan hit.

Mysigt, och ja, jag insåg nu att jag inte skulle ha kollat på videon och skrivit inlägget nedan . Är på riktigt deppigt humör just nu, men det blir nog lite bättre när älsklingen kommer - hoppas jag!

Pusshej allihopa



Filip, du fattas oss!

Han har funnits jämt!
Och nu finns han inte.

Han fattas mig!
Han fattas mig så det skär i bröstet.


Kan inte sluta tänka på dig när jag hör videon, du hade alltid funnits där och helt plötsligt var du borta. Jag var inte beredd att förlora dig såhär tidigt och det är det som gör mig så himla ledsen. Jag älskade dig så enormt mycket och så försvann du bara.. Om jag fick önska en enda sak, skulle det vara att du kom tillbaka. Ingenting är som det var innan du dog och det gör mig så förstörd att tiden går så himla fort och du glöms bort. Jag tänker på dig varje dag och det har inte funnits en enda dag sedan du försvann som jag inte tänkt på dig. Du var som min storebror, våra familjer är som en enda stor familj. Men det märks så himla, himla tydligt att det är någon som fattas. Det känns så tomt när de är hos oss eller vi hos dem och du inte är där, minnena fladdrar förbi och vissa dagar blir bara alldeles förstörda för att jag inte har dig. Ditt ansikte, röst, namn, personlighet & andetag är inristade i mitt hjärta. Du är saknad & jag glömmer dig aldrig.

älskade vän.


yäyä

hello har multimedia och håller på att somna, 
har jobbat riktigt bra den här lektionen men slutar inte förens om 1,5 timmar.. 
Är på ganska dåligt humör, hänt a few things. Die motherfucker, ciao

lagom tjocka

hejhej i natt sov moa hos mig och vi missade precis bussen, måste vänta i 20minuter på nästa men det går nog bra. igår efter nationella provet åkte vi ner på stan och gick runt där i några timmar, träffade vänner. Vi tog bussen hem och började direkt mumsa i oss chipsen & godiset, muhehe. Vi pluggade lite.. & vid halv åtta gick vi till ipn och träffade Dilan, han följde med hem och vi släääppäädää.

idag slutar vi halv tre eftersom att vi inte har någon engelska, jag ska ner på stan och träffa Fredrika och sedan ska Isabella möta upp oss. Vid sex åker jag & fredrika och tränar, mumsigt även fast det är vikarie igeeeen ;(

pusshej



blä'

är på jätte dåligt humör, skolan gick bra och efteråt åkte jag och mamma till kusinerna. Nu på kvällen var Mari & Gunnar här och åt middag, de har varit tillsammans i 30år idag - grattis världens finaste människor. Jag hjälper pappa med hans företag nu, så ska väl fortsätta ciao

Skolkade alla lektioner idag =|

Hejhej dagen blev inte precis som jag hade tänkt mig. Fick skjuts till skolan av en av pappas chaufförer, så det blev taxi muhehe. När jag kom dit så var det "sex & samlevnands-event" i gallerian så stog och kollade lite halvt med moa. Jag och Moa orkade inte gå på svenskan, så vi skippade den och efter ett tag kom också Amanda. Vi bestämde oss för att strunta i lektionerna resten av dagen, så vi åkte ner på stan och köpte en massa gott godis och satte oss vid ån.

Där satt vi flera timmar och efter ett tag kom älsklingen, vi två gick och åt mat - för att fira, hihi. Vi tog bussen hem och nu har jag precis badat och Dilan ska komma hit efter sin träning =) Läängtar! Pusshej



jag älskar dig.




Hate schooool

hello "missade" precis bussen så måste vänta till tio över innan nästa går, stackars mig. Idag kommer skolan bli en segdag, har först svenska på morgonen och det är ju helt okej eftersom att min favorit-Moa också är där.. men sedan efter lunch har jag grafiskkommunikation helt ensam i fem timmar.. det blir inte roligare av att vi designar vägskyltar, hur roligt är det egentligen att komma på egna skyltar.

äsch, efter skolan ska jag träffa Dilan. Två månader idag, jag älskar dig <3

regn faller..




Regn faller på mig och det spelar ingen roll
Vart jag gömmer mig
För på något sätt hittar det alltid tillbaks till mig
Och jag kan inte, kan inte, kan inte gömma mig



trött som .. jag vet inte vad

hej mina bebisar, idag är ingen bra dag.. igår somnade jag alldeles för tidigt och idag vaknade jag alldeles för sent, klockan två. Ingen vill vara med mig heller, eller ah jag har inte hört av mig till någon, men det brukar alltid vara någon som smsar - men nej, inte idag inte! Huje'da'mig. Mamma kommer snart hem från jobbet och då får jag väl umgås med henne, kanske ska tvinga henne att laga tacos, det var länge sedan jag åt.. förra onsdagen, ughhh.. Det här inlägget blev helt enkelt väldigt fel.

hmm iallafall igår vaknade jag hos Moa efter en lååång festkväll, vi kom hem runt halv fyra och redan klockan ett dagen efter skulle jag ta bussen till Uppsala igen. Kände mig inte fräsch men för Fredrika's skull gick jag och kollade på Viktor & Dilans fotbollsmatch.. Efteråt hängde vi med massa, och på kvällen köpte jag, dillchipset, grodan och chisse pizza, efter ett tag kom Siham också..

& jag älskar Dilan, sov gott ;(

KYCKLING PÅ FREDAG ÄR DET ÄNDA JAG VILL HAAA!!! KYCKLING PÅ FREDAG FÅR MIG ATT MÅ BRAA!!! (8)

Shoo männen idag är det fredag och jag är super happy (happy feet.. wtf?) Sitter i datasalen och har multimedia, vi slutar nog snart och då har jag matte, wihu! Slutar kvart över tre idag och då ska jag & moa åka till morgongåva och paaartaayy'aa! Är grymt taggad ska jag säga er & ikväll ska jag lära moa min dans, ni kommer hänga er för att ni blir så deprimerade.. pga. att ni missar den alltså, hehe 

Okej, nej, jag kan inte vara seriös! Nu ska jag fortsätta med min ubersnygga hemsida!
Hejrååååå alla fugly-ansikten!



jag och boaormen igår! Nu ska jag have sex, bye


<3

Min älskling var precis här, han hade köpt godis och var allmänt mysigt. Hihi älskar honom en massa <3

tralal fel dag tralla

skjuuuuuuuuuch'a det är onsdag idag ;p

TISDAG

hm sitter i skolan och är uttråkad, kommer nog somna närsom helst också.. om någon timme ska jag & moa springa iväg från lektionen och gå till allianshallen där det är skol DM i innebandy, blir kanske roligt.. Igår struntade jag i matten och sedan i idrotten och åkte ner på stan med moa och åt på subway, dilan kom efter ett tag också. Vi gick runt på stan på eftermiddagen och sedan åkte jag hem för att gå till fredrika. Jag somnade nästan i hennes soffa men vi var ändå duktiga och åkte och tränade. När jag kom hem kom Dilan till mig, muuuuusigt <3

söndaag

Hejhej vaknade för ett tag sedan, ska snart till stan och träffa Amanda sedan också Jessica och hennes Tony. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något hittar vi nog på... igår, då var jag ju i täby centrum med mamma, gick runt och kollade i affärer. Vid fem åkte vi till Mari & Gunnar och åt en jätte god middag med dem och Mattias. Vi kollade lite på tv och sedan åkte vi hem och jag gick till Mathilda där Isabella, Julia & Siham också var. Det var kul även fast jag var den ända som hade 111000% energi, muhehe..
Nu ska jag dammsuga, mjauu hejrå



vi var vid Filips grav också, två & ½ år sedan det hände nu..
det är så tomt hemma hos dig, utan dig.




Dagen efter valleborgen

Hejhej gårdagen var funny, lite för funny? Äsch, Valborg en gång om året och jag hann träffa alla mina fina vänner (tror jag)! Det började med statsparken på dagen, middag hos mathilda på eftermiddagen och sedan på kvällen slittrades alla. Jag, Isabella och Siham gick med lammet till hans kompis lägenhet, festade runt lite där. Vi gick ner på stan och jag träffade världens finaste pojkvän, som var dock alldeles för full.. haha <3 Vi gick till någon grekiskförening, ruuligt nooot. Jag kan säga så mycket som att mitt humör inte var på topp.. Äsch

Jag vaknade vid halv tolv av att mathilda ringde, vi gick på promenad med Olivia. Vi köpte massor av godis så nu sitter jag här helt ensam med en jätte stor godis påse. Ska nog ge lite till kusiner som kommer alldeles strax & senare ska jag träffa pojkisen.. Puusshej



jag och olivia, naw


RSS 2.0