KVALBORG

Tråkigt att jag skrev ett inlägg och glömde publicera det. Sorgligt. Senaste dagarna? Skiva i torsdags, födelsedagsfest i fredags, landet igår hemma hos Sigrid, stan med Melina idag och nu förfestar vi hemma hos Banffy, KVALBORG taggad som satan, snart intar vi salu med ett glatt humör. NU KÖÖÖÖE VI!!!


Zoe kom på att vi är precis som våra stjärnteckan. Så sant.

Vågen är en charmig sällskapsmänniska som älskar att träffa nya människor. Vågen är helt enkelt speciallist på att umgås med andra. Mycket därför att det ger vågen kunskap och erfarenhet vilket vågen söker efter, detta kan också ta sig utryck i att vågen (när de inte umgås med andra) slukar filmer. Vågen älskar kärleken och tvåsamhet är viktig för vågen och utan en partner eller vänner runt sig känner sig vågen halv och ofullständig. Vågen lägger därför ner mycket kraft och energi på att ordna jämvikt i omgivningen, de avskyr gräl och är mycket diplomatiska och utmärkta medlare i olika situationer. De vill gärna ställa till rätta och lösa konflikter.

Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt. Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar. Eller också kan de utveckla en manipulativ sida som gör att de kan få saker sin väg utan att den andre ens märker att de blivit manipulerade. Trots sin medlande natur så kan vågen tendera att vara riktigt snarstucken vilket ibland gör att de själva drar igång ett bråk trots alla goda förutsattser.

Vågens sociala behov kan göra att de lätt blir osjälvständiga och har svårt att fatta beslut. Vågen kan oavsett ha oerhört svårt att välja och kan hålla på och väga för och emot i det oändliga. När beslutet väl är fattat kan det vara försent även om det förmodligen var ett ovanligt genomtänkt och bra beslut.

Vågen är inte praktisk och är totalt ointresserad av praktiska saker. Att fixa ett motorstopp eller lägga energi på andra världsliga ting är verkligen inte vågens melodi. Men ingen fara, om någon får hjälp att bära väskor eller att hantera tråkiga vardagssysslor så är det vågen. Vågen är nämligen oftast både vacker och kontaktsökande, vilket gör vågen väldigt attraktiv för det motsatta könet så till den milda grad att de formligen står och hoppar jämfota över att få hjälpa och behaga den charmiga vågen .

Vågar är som sagt mycket kärleksfulla och lätta att älska och innan de finner den rätta så kan de vara riktigt flirtiga och ombytliga i kärlek. Men när vågen väl lovat någon evig trohet så bryter den inte det löftet i första taget utan de håller sig troget till sin livspartner för alltid eller till dess att omständigheterna tvingar dem att besluta annat. Vågen är mycket romantisk och är en sinnerlig och fantasifull älskare. Vågen är barnkär och trivs bäst med en stor familj. 

Vågens bra egenskaper

Diplomatisk och fredsälskande
Söker harmoni och balans
Sällskaplig och charmig person
Skönhetsälskande och mycket romantisk
Lojal mot sina vänner
Artig och bra på att lyssna
Kärleksfull

Vågens mindre bra egenskaper

Kan vara rätt lat
Ofta obeslutsam och ombytlig
Flirtig, ytlig och nöjeslysten
Lättlurad och lätt påverkad
Egen kär
Skönhetsplaneten Venus styr över tecknet. Vågen har en dragning till festligheter av olika slag, glitter och nöjen. En livsnjutare med ett glatt sällskapsliv. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna, inget får bli fel, å ena sidan men å andra sidan. Ambivalens och ibland dubbla budskap hör till bilden. Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna.

Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, men blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen har gott om list och taktik, och inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!

STAY WITH ME.Våra hjärtan slår. Vi lever i det.

Gårdagen i ett ord - stess. På mindre än en timme, var jag i sunnersta, hemma hos mig och hos sigrid. Känner ni stressen? Det gjorde jag, den satt i halsen hela eftermiddagen. Fick iallafall pussa lite på min fina sigrid innan jag drog vidare till negar.

Födelsedagsfest i Storvreta, jag hamnade i dimman ganska snabbt och hade det really fun. Kom hem, ingen aning om tiden, i natt, utan mobil och riktigt snurrig. Mådde lagom bra när jag vaknade och nu ska jag jobba, lovely timing. Efter att ha jobbat stängning blir det att åka och hämta hem mobilen. Kommer känna mig som ett handikapp till dess.

PUUSSS


BE STRONG GIRL.

Varför måste allt handla om styrka? Hur vet man om man är stark eller inte? Vad händer om man är det och om man inte är det? Hur klarar man av situationer man inte har svaret på? Är man stark om man försöker låtsas om att problemen inte finns eller om man tar tag i problemet men ändå misslyckas? Om man ljuger om sina känslor för att slippa bli sårad eller om man berättar allt man känner och blir sårad, vad är starkast? Och vad är ens ordet stark, vad betyder det och vem bestämmer om man är det eller inte?


I'm flying, Jack.

Jobbade idag och kvällen har spenderats hos negar med bästa tjejerna. En lugn och skön fredagskväll efter en vecka full med jobb.. Imorgon blir det nog mer fart, Fest är väl ändå ett måste på helgen? Hähä. Men först ska jag fixa lite hemma och sedan blir det fika med tjejerna eftersom det inte blev någon fredagsfika idag.

Önskar att jag vore Rose just nu och att jag blev kär i Jack Dawson och han i mig, kollar alltså på Titanic och drömmer mig bort, men vill inte att han ska dö, fäller nog lite tårar snart, för just nu står dem i fören på båten och låtsas flyga, alltså början på det hemska, tragiska, vackra, romantiska och sorgsna. Önskar att han hade överlevt, önskar att det ändå var många kärlekspar som överlevde, tillsammans!


Nytt inlägg

Fryser som en liten mongo-unge, suttit ute i två och en halv timme, fika med finaste barndomsvännerna och massvis med välbehövlig prat. Kommit till en gräns då jag insett att det räcker, jag har kämpat tillräckligt för något som inte givit resultat och sett sidor jag inte hade förväntat mig att se. Så nu är jag tillbaka på banan igen, starkare än någonsin med massor av ny erfarenhet i bagaget.

nu ska jag hem och träna i gymmet innan jag kan slå mig ner framför en film. Möte hos en studievägledare imorgon för att göra planer för min framtid, är det nu jag ska växa upp, mogna och äntligen ta tag i studierna?


Wizdom.love.happy.mistakes.


It's over, goodbye

Den senaste dagarna har rullat på snabbt, har jobbat och umgåtts med dem bästa av dem bästa. Igårkväll var jag och tjejerna hemma hos pako, chillade järnet med lite drinkar. Och idag hade jag min efterlängtade dejt med bästa vän i gränby centrum, kvällen spenderades på terassen med bästa Banffy och negar. Trött som ett as, sitter på bussen hem och ska däcka stadigt. PUSSAR


Dör av garv varje gång!


Just friends


Vet dem om det?

Känns som jag legat hemma hela dagen, till slut ringde tjejerna och räddade mig från min tristess, vi tog bilen till gränby centrum. Shoppade och åt innan vi åkte vidare på nya äventyr..

Imorgon blir det jobb, längtar lite, länge sedan sist, efteråt blir det förhoppningsvis en lunchdejt med min lilla nuggie ♥


Mysdag.

Hela kvällen har spenderats på stan, första fika med finaste Jasmin och alla tjejer, sedan kom Agnes som varit borta för länge, soulmate. När alla andra drog åt olika håll, gick jag och soulie till terassen och catcha' upp - skönt att ha dig hemma igen!

Nu sitter jag på bussen hem, ska ha movienight med mig själv innan jag sover. Imorgon har jag en ännu en ledig-dag innan jobbandet börjar igen.

Puss


HOW-TO-LOVE


Life goes on, on and on

Snart har jag levt två veckor i dimman, varje kväll onykter, nu får det bli en vitmånad fram tills Agnes skiva som är om ungefär en månad - sedan är skivperiod tillbaka igen, dock inte lika vild som förra året, hoppas jag.Dem här två veckorna då? Dem har varit fybubblans'roliga, fest efter fest, utekväll efter utekväll, chillkrök efter chillkrök & kryssning efter kryssning. Jag har väl gjort mina misstag, blivit sårad och sedan åkt in i dimman igen, men om man inte misslyckas så lär man sig inte. Lever i en förvirrad-tid just nu. Men imorgon kommer dem som varit borta över lovet hem, det firar vi med fika&världens bästa vänner.

PUUSS

'could I've been so blind?


Wizdom ala' Jasmin Saleh


Med er klarar jag allt!

Inne i bubblan ännu en gång, raderar den och lever vidare. Det var iallafall värt ett försök. Nu kör vi, tjejer!


RSS 2.0