O M G . Är med Moa och chillar, fick nyss världens chock av en sak hon berättade.. Wow. Nu blir det morgoncigg och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på. Sista dagen Moa är på besök innan hon drar hemåt, sorgligt.


Back under water.

Tröttare än tröttast. Har legat och väntat i någon timme på att Sigrid ska ringa upp mig men fyllot måste ha däckat eller något, hähä. Kvällen spenderades på Framfickan med vännerna, efter några timmar åkte jag, Mathilda och Agnes till fyra mackarna för att äta och träffa Jasmin och tjejerna.
Fick skjuts hem och det var meningen att jag skulle sova men råkade sätta på en film och nu ligger jag här och väntar..... Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, så hon ringer nog imorgon. Sov gott! ♥
bara för att vi tre klarar allting tillsammans. randomlicious.

SHAME ON US


Heartbeats in the sand.

Always too close or too far away
I don't want to fight you
I don't want to leave you
I don't want your lies now
I don't believe you
I can't hear you
I don't want to see you
It's about fear now
You're making me feel like
I gave you my heart but you wanted my soul
I'm burning the bridges you're walking on water
And I don't know what you want
Now I'm outnumbered I'm outgunned
Got nowhere to run

I don't want to fight you
You don't believe me
Don't want to lie to you
Why do I need to
I cannot hear you
You can't see me
It's all about fear now
My favorite feeling
You're climbing a mountain I'm digging a hole
You spread your wings wide I'm into free fall
And I don't know what you want from me
My back against the wall
Got one thing to say

So stay away
Always too close or too far away
'Cause we know we ain't ever gonna happen
You know it's too late
Yeah we know we ain't ever gonna happen

Saknar min bror från annan bror.I tre år var vi oskiljaktiga, satt ihop med karlssons klister, mitt hem blev hennes hem, min mamma blev hennes mamma, vi bodde, åt, sov, plugga, gjorde prov, dryga oss, festade, levde tillsammans. Det jag gjorde, gjorde hon och sedan tvärtom. Fyfan vad dryga vi var men vi struntade i det, bara vi hade varandra. Satt i gallerian hela dagarna och struntade i betygen, subway och cupido var vårat andra hem. Nu efter studenten ses vi inte varje dag, knappt en gång i veckan men jag älskar dig, Moa toa! Alltid! :)))))) Din förtjänst att jag gick klart gymnasiumet, fooo sure haha ..

Dem senaste dagarna har jag bytt plats på dag och natt totalt. Jag och Agnes har inte varit hemma hos henne förrän runt fem-sex på morgonen och då har vi slocknat som stenar... Nu är där emot frågan, jag är inte på äventyr med Agnes så vad gör jag vaken nu? Varför sover jag inte? Min enda tanke just nu innan jag somnar, är att mitt sinnesmode skulle bli perfekt om jag gick ut och tog en cigg på balkongen.. Har Sofia cigg? Nej..


Mr.hello

Kom precis hem från jobbet, både hatar och älskar att jobba dag. Tiden gick snabbt iallafall men gjorde lite ont att åka iväg i morse medans agnes låg kvar och sov.... Ny ska jag ta en liten powernap för ikväll ska förhoppningsvis jag och agnes iväg på äventyr som alltid.. Haha mwaaah 

En GE&TA-situation som fuckade ur.

Har fart runt som en idiot den senaste veckan, festat torsdag, fredag, lördag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag, så nu är jag helt slut och sjuk.. Sov i princip hela dagen både igår och idag. Idag undrar jag till vilken anledning jag har gjort så mycket, det har iallafall inte varit för min egna skull för jag har varit mer död än levande dem senaste dagarna.
Idag ska jag iallafall göra vad jag vill göra, ska åka ner på stan snart och sedan får jag se vart kvällen tar mig. Något dyker alltid upp, vare sig jag vill det eller inte, skämt åsido. Jag är trött på den här situationen just nu, jag har ledsnat.
Men som vanligt lägger jag ett careface, slutar vara jobbiga och gör det bästa jag kan göra av situationen, ensam.
 
Ensam är stark.

FÖR DET ÄR INTE VÄRT DET I SLUTÄNDAN.


RSS 2.0