Where have you been? Take care. We found love.

Jag är HYPE så jävla fucking HYPE! Efter att ha haft världens sämsta natt, dag och kväll så får jag ett sms av bästis-Agnes "Är du på att göra en spårad Agnes&Sofia-grej? Har en fett spårad grej på G!" .... stänger av min gråtfilm, torkar bokstavligen bort tårarna och frågar vad för något... sammanfattning på smset hon svarade med, "PEACE AND LOVE. RIHANNA. ROADTRIP. BORLÄNGE. IKVÄLL. NU" .
 
Jag älskar min bästa vän som alltid får med mig på sånt här, för det är bara jag och hon som ens kan tänka tanken. Så nu är hon påväg till Melina, som jag tvingade med (om man ens kan tvinga med någon på något sånt här), så möter jag upp dem i stan så kör vi en roadtrip, stressar som satan måste vi också göra om vi ska hinna dit men det kommer såååå vara värt det. Borlänge en hel natt med festande, rihanna, roliga människor, kan det ens bli bättre? Det blev festival för mig trots allt!
 
NU BOKSTAVLIGT TALAT KÖR VI!

REALLY.


I can't win, I can't reign,
I am lost, I am vain,
I won't run, I won't fly
I can't rest, I can't fight
I won't soar, I won't climb
I lost my heart, I lost my mind
Can't erase, so I'll take blame
But I can't accept that we're estranged
I can't quit now, this can't be right
I can't take one more sleepless night
I can't look, I'm so blind
Without you.

LYCKA!

Är världens gladaste människa just nu! Suttit och kämpat med mina skoluppgifter som jag som vanligt skjuter upp till sista sekunden. Duktig som jag trodde att jag var, började jag igår kväll och gjorde två stycken, somnade lugnt över att veta att jag hade hela kvällen idag på att göra klart dem andra två. Men nej, Sofia Stendahl aka. olycksfågeln råkade ju glömma bort att spara. Så ikväll när jag kom hem, så var allting jag hade gjort igår... borta....?? Så nu på tre timmar har jag suttit med fyra uppgifter som jag har fått fyra veckor på mig att göra. OCH JAG KLARADE DET, HOW NICE???? I'm a happy bird! Not angrybird.. iphone..hehee...tyst Sofia.
 
Så nu är jag helt hype, önskar att bästis Anges var här och kunde fira med mig. Haha som sagt somnade jag igår när jag trodde jag var helt OK klar, vaknar upp vid tolv av att det ringer och någon säger "Öppna, står utanför din dörr!". BästisAgnes kom som en supries, för att fira att jag pluggat så duktigt, vilket jag egentligen inte alls hade haha... Hon blev lite besviken, vi tog en cigg och vi gick och la oss, lika osociala som vanligt.
 
NEJ! Nu ska jag sluta babbla, fortsätta med mina egentliga måsten, sy upp mina nya arbetsbyxor, städa lägenheten och äntligen äta något till middag.
 
PUUUUSSAR!!!

Party all the time!

Håller så på att däcka just nu, verkar som att alla var ute i sista minuten och handlade inför midsommar idag eftersom det var proppad på bk och gränby centrum... Kunde inte stänga förens tjugo minuter senare, som tur var va vi många och jag fick skjuts hem av chefen.

Ligger i sängen och chillar med livet även fast jag egentligen har miljoner saker att fixa och packa.. För imorgon vid tre avgår bilen från uppsala med världens bästa tjejer mot atish kryssningen till tallin!

Kan inte bli annat än bäst, lägger upp lite bilder från förra kryssningen vi var på och fäller en tår för att ulrika, sigge och banffy inte är med oss den här gången...


Hello

Helgen gick snabbt, i lördags jobbade jag och Agnes i mer än 13 timmar på ett bröllop i Sthlm. Tiden gick otroligt snabbt och det var extremt kul och vackert. Söndags kom jag hem vid tio på morgonen och sov nästan hela dagen, förutom att jag körde en roadtrip runt i uppsala och gimo med mamma.

Men är trött tröttare än tröttast just nu, vilket är konstigt eftersom det inte känns som jag har gjort mer än sovit dem senaste dagarna. Idag var jag iallafall på Ikea med mamma och köpte massor av nytt till garderoben, ska försöka få ordning för första gången på evigheter. Spenderade sedan hela eftermiddagen i min ensamhet med att leka snickare.

Vid halv åtta hämtade Agnes och saman upp mig så åkte vi en runda, innan dem skjutsade mig till Sigrid där jag spenderat kvällen med tjejerna.

Nu är jag påväg hem, massor av saker att fixa innan jag till slut kan sova.

Dem närmaste dagarna kommer vara fullproppade med saker att göra och jobb innan jag och tjejerna drar iväg på fredag och gör Tallinn osäkert. D' blir näjs!

PUSS

Har inte uppdaterat på ett tag, vilket börjar bli en vana, jag vet. Fest fredag-söndag, och jobb på det. Igår myste tjejerna hos mig och sov över, jobbat idag och sedan spenderat hela kvällen på storken med mina favoriter.

Påväg hem nu, uträtta massvis med ärenden och sedan däcka. Ledig imorgon och då ska jag mysa med vännerna.


Why don't they let us fall in love?


She just a little too scared to get close because
everyone who said they'd be there, left.

LÄNGTAR TILLBAKA!

Kan faktiskt inte förstå att det är sant, att det har gått ett helt jävla år sedan jag tog studenten. Dagen som lycka var en självklarhet, den bästa dagen i hela mitt liv. Hela dagen var så jävla fantastisk, önskar att jag fick uppleva den igen. Varje sekund, minut, timme och timmar igen, helt underbar dag. Ett minne för livet som man aldrig kommer att glömma. Lycka bara helt rakt igenom!

Går runt som en zombie och är deprimerad över att jag inte får tillbaka den dagen igen medans mina bästaste vänner precis ska få uppleva den. Så jävla stolt över varenda lilla individ som har klarat av dem här åren, ni är dem bästa jag har och är så glad över att få stå där och se när ni är som lyckligast på jorden! Ni har verkligen krigat för att vara där ni är idag och det ska ni vara så jävla glada över, för jag kan looooova er av hela mitt hjärta att det kommer vara så jävla värt det imorgon, haha.

NU; bildbomb från världens bästa dag i mitt liv.

Efter en veckas bravader.

Nu är skivorna över för min del, varit en rolig månad med massor av händelser. Måndags-skivan och onsdags-skivan var båda riktiga dimmor, haha lika stor ångest dagarna efter. Men alla gör sina misstag och dåligheter ibland, bara det inte blir en vana :)

Nu är även den här helgen över, i fredags var jag barnvakt efter jobbet och vid halv tolv åkte jag till terassen med Agnes. Lördag var jag på bio och taco bar tillsammans med mamma, på kvällen umgicks jag med Vanessa och Agnes.

Idag var jag på Ikea med mamma, lite shopping på det också i bolandcity. Skulle egentligen åkt iväg och druckit vin med tjejerna nu på kvällen men råkade somna. FML, haha.


RSS 2.0