Amagad!

Är så taggad på livet just nu i denna minut, allting bara rullar på och just denna stund så är allting perfekt! Känner på mig att det här kommer bli världens kväll, ingenting kan gå snett. (öga inte dig själv, sofia). Livin' my lifeeeeeeeee :))

Nu ska jag snart iväg mot förfesten och träffa tjejerna, innan vi rör oss mot bj! PUSSAR


Vill och km inte sova. Energi-ruuuuus

Kan inte sova, känner att jag har all energi i världen som jag inte vill slösa bort genom att sova.. Varför var jag tvungen att bli en nattmänniska? Skypeade med Mathilda i natt också, så kan tänka mig att det är därför jag är på ett sånt hype'at humör!! Dags att komma hem nu, skrutten ♥

Hänt idag då? Tog ett extra pass och jobbade till stängning, mötte sedan upp Agnes på stan för en liten mysig dejt.... Imorgon när jag vaknar ska jag betala min hög med räkningar, stan med tjejerna, kanske en tur till kusinerna innan det blir skiva på kvällen. Helt ärligt, helt otaggad men har lovat Isabel, till och med köpt biljett, då måste man va?

PUUUUUUUSSSSSS


Live life

Vaknade precis men känner mig inte alls utvilad, hela natten förstördes av min jävla hosta. När ska jag bli frisk? Kan iallafall inte sova vidare även fast jag inte hellre vill något annat, ska till stan om någon timme och möta upp Therese. Shopping och lunch står på menyn!


Det finns ingenting att sakna.

Hur fint väder var det inte idag? Fick ångest när jag satt på bussen påväg till jobbet och kollade genom instagram, alla, verkligen alla verkade vara ute och njuta av sommarvärmen. Jobbade till stängning på lökiga BK, mötte sedan upp Moa i stan så gick vi mot Luthagen och satte oss i en park tillsammans med Arash och hunden Darko.

Imorgon jobbar jag min sista dag den här veckan och sedan får jag äntligen helg! Ska möta upp alla fina tjejer som jag har saknat extremt mycket, vi ska bara mysa och fira fina Julia som fyller 19 år. ♥


My life, my rules.

Trodde friska Sofia skulle ha varit tillbaka tills nu men nej, fortfarande lika sjuk, extremt förkyld, ont i huvudet, kroppen och en hosta utan dess like. Men det har inte stoppat mig från att jobba hela veckan fast jag egentligen borde legat hemma, men har varit sjuk och sjukanmält mig alldeles för många dagar den här månaden, får försöka radera sjukdomen under arbetstid och kämpa på ändå så gott det går.

Så kämpade på jobbet idag, al och pl möte på det, snabb mysstund vid ån med flickorna, möte och introduktionskurs i ett varmt äckligt kontor efter det, sedan hade jag planerat att åka direkt hem efter det men mötte istället upp mamma och storebror och åt middag tillsammans med dem. Avslutade kvällen i eriksberg på en kulle i solen med Negar och Frida. ♥

Nu; sova och imorgon jobb, precis som vanligt, ska försöka införskaffa mig hostmedicin innan det så jag klarar mig under dagen. PUSS


Party all the time.

I would drink and go out with my crew. Party all the time, yup that's what i do. Mac models, pop bottles, live like a sheik. Party monday through sunday, every day of the week.

Ha, i take life in the fast land zoom. And the joint don't pop till i walk in the room. When the dj is rockin' my favorite tune. When he shaking up the speaker like boom, boom, boom.

Check it out, check it out, check it out, now you check it out! I'mma party hardy like there's no turning back. What you gonna do?

I don't give fuck, i'mma 'bout to get loose. I'mma take, take shots, get drunk off goose. I'mma live my fucking life, i'mma party all night. All day any time, i don't care if it's right.

Take me to the club i need to dance, i need to dance. I need to dance, how 'bout dance?

If we cold party all night and sleep all day and throw all of my problems away. My life would be easy, my life would be easy.


Bidra till att hitta ett botemedel.


Inte allt för länge sedan.

Tråkigt att få klagomål över att man bloggar för lite. Tråkigt att jag raderade världens längsta inlägg. Tråkigt att jag verkligen inte har något att skriva om. Tråkigt att jag fortfarande är sjuk och sovit bort dem senaste dagarna. Kul att jag nu ska röra mig iväg, spontant på skiva, finaste Ulrikas! Meganajs att jag tror att det kommer bli kul även fast den hela inte var riktigt planerat och jag fortfarande inte vet vart vi ska föra eller när vi ska ses.

Men vad brukar man säga? Dem spontana utgångarna blir oftast dem roligaste?


SKIVA

Fortfarande galet sjuk men också galet taggad på att supa bort allt. Ikväll är det skiva som gäller, melinas!

Men först, leta reda på en Ipren och röra sig mot förfesten. PUSS


Jag saknar och älskar dig.

Det känns som ett helt annat liv, en helt annan plats. En smärta som suddats ut och ersatts av andra smärtor. Tårar som rinner för andra oviktigare människor. Men en saknad och ett tomrum som aldrig kommer att kunna ersättas av någon annan. Delen i livet som alltid kommer att göra ondast att tänka tillbaka på. Hur många år det än går. Dagen jag förlorade dig. Dagen jag började se världen som en orättvis plats att leva på. Dagen då jag blev hatisk. Vad var meningen? Fanns det ens en mening? Varför, varför, varför? Varför just du?

Jag älskar dig. Jag saknar dig. Jag hatar även dig för att du lämnade mig. Du hade funnits i mitt liv sedan jag föddes, vi upplevde allting tillsammans, du var min storebror, min förebild, världens bästa Filip. Och det gör så ont i mig, att jag måste uppleva allting utan dig nu. Allt som var en självklarhet försvann på mindre än en minut. Den där kvällen jag aldrig kommer att glömma. Kvällen mitt hjärta togs ut och blev hoppat på. Kvällen samtalet kom och förändrade allt. Kvällen jag förlorade min förebild, personen jag var så stolt över att ha vid min sida. Kvällen du dog. Utan ens en förklaring.

Vill bara ha dig tillbaka mer än någonting annat i hela världen. Ville bara att du skulle ha stannat här med mig i flera hundra år till, tills dagen våra morföräldrar och föräldrar dog, tills dagen vi fick egna familjer och tills dagen vi upplevt världen och levt våra liv. Vi var inte klara, du var inte klar än, du var inte redo. Det var inte meningen att det skulle bli såhär.

Kommer aldrig förlåta Gud för att han tog världens vackraste och mest godhjärtade människa alldeles för tidigt.


Lurdaj

Vaknade upp alldeles för sent och sjuk (tack negar & sigge), fick sedan reda på att bussarna hos mig är inställda idag till sent på eftermiddagen pga något cykellopp?, så det är inte ens någon ide att jag försöker vakna till. Får kanske börja ta tag i mitt rum istället, förfesterna den här veckan har lämnat efter sig ett ton av tomflaskor och vinboxar... Och veckan som kommer har tre till skivor av bjuda på, så jag känner egentligen inget behov av att hitta på något den här helgen. SPRING JAM är mina planer än så länge, Erre's projektarbete, 19:00 idag vid st per. Be there!

Every day.

Hela natten igår kollade jag som vanligt på OTH tills mamma kom och höll mig sällskap, helt plötsligt blev klockan sex och vi kom på oss själva att vi var tvungna att gå och lägga oss.

Jobbade idag och sedan mötte jag upp Frida i regnet innan vi rörde oss mot Julia där vi hade filmkväll med tjejerna.

Spenderar denna natt exakt likadant som föregående, med OTH, men måste nog sova snart, trött som satan. Konstigt hur snabbt veckorna går nu föresten, skivorna får det att kännas som helg mest hela tiden och om inte prata om min resa till Örebro sådär mitt i veckan. Jag gillar när livet rullar.


BRUCAS.

There are 82 letters in here, and they're all addressed to you. I wrote them all this summer, one a day, but I never sent them because I was afraid. I was afraid of getting my heart broken again, like before. Cause you hurt me so bad and I was afraid to be vulnerable again. I was afraid of you and the way that you make me feel. And I know that doesn't matter now, after what I did, but i just thought that you should know. This is how I spent my summer, wanting you. I was just too scared to admit it.


Finaste vän.


På tåget till Örebro

Älskade Agnes skiva igår, nu har skivperioden dragit igång igen men har svårt att tro att den kommer kunna slå förra årets. Kom hem till storebror med Melina i natt vid fem tiden, efter massor av drama, skratt och mat.

Nu är jag påväg till Örebro och finaste jasmin för att söka lite tröst. Bort från Uppsala, bort från allt. Impuls.


NU; gränby centrum med bästis!


LIFE'S GOOD, BEST FRIEND.


You should be here, not up there.


i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
i miss you
& love you.

OTH, I'M STUCK!


FRIDAY. NOT IN LOVE.

Slutade precis att jobba världens segaste pass, ska ta mig vidare mot negar och hoppas på en livad fredagskväll ♥


SILENCE. I KILL YOU.


Sorry, friend.

Mitt liv är rätt så bra. Det är det. Men jag letade efter något som skulle göra det fantastiskt. Något som skulle göra det meningsfullt. Det var ett misstag.


ravens


BELOVED

Umgicks med världens finaste vänner idag, från morgon till kväll i det fina vädret, kvällen avslutades på framfickan med varsin cider - vårkänslor. Det är nu allt startar upp igen, efter vinterkoman, livet börjar blomstra igen, dags att ta chanser och göra det man mår bra av.

Vi kan göra det hur du vill.

Skriver. Raderar. Skriver. Raderar. Skriver. Raderar. Umgick med Moa och hennes vänner igår kväll. Idag ska jag umgås med Agnes, soulmate. Det blir nog bra :)


Everything I do, everything I say
Everywhere I go it's always been the same
You'll be right behind or standing in my way
I'm not an island, I'm not an island anymore
You're wasting time. Changing me.

A R R O W S .

Finns ingenting att säga, ingenting att göra, alla gör sina val och jag måste bara lära mig att sluta se det bra i människor, inte vara blind för det dåliga hela tiden. Vilket resulterar i att jag hamnar på samma ställe om och om igen. Det negativa är negativt av en anledning. Jag ger upp nu, jag har försökt, jag har skämt ut mig och kämpat? Till ingen nytta. Eller till vad? Små guldkorn som gör än till världens lyckligaste? Det är väl som folk säger, jag gjorde ett misstag som jag kommer få leva med.

med ett leende på läpparna och tårar i ögonen, så var det värt det.
några månader av lycka. ♥


RSS 2.0