Feb. 27, 2013

Dödstrött! Åkte skidor hela dagen och sen när jag skulle börja jobba så var det som att min feber sköljde över mig igen, mådde extremt jävla dåligt. Var så täppt i näsan att en gäst till och med tillslut sa "jag läser på dina läppar vad du säger istället".. Komedi. Knarka värktabletter så till slut gick allt med bara farten och det blev en grymt bra kväll, dricksen rullade, allting rullade. Vi tolv gick vi av och rörde oss mot farfars för en belöning, två cider senare åkte vi hemåt... Där natten blev allt annat än vad vi tänkt oss, skyller på ludwig om jag är död imorgon.. Ska upp om fyra timmar och jobba ett 13 timmars pass, wohooo!!


OM EN&EN HALV VECKA ÄR DU ÄNTLIGEN HÄR!!
En hälsning från sjuklingen!

Min förkylning blev inte bättre utan den övergick till feber.. Var hemma från jobbet i fredags, krigade mig dit i lördag vilket resulterade i att jag åkte hem tidigare och spenderade söndagen plus idag framför tvn med film och dem som ville göra mig sällskap.
 
Idag var dock min dag annorlundare än dem föregående, Rasmus väckte mig imorse för att köra mig till coop för att vi skulle hämta våran efterlängtade dricka, som vi beställt. Vi kollade på film, Stefan bjöd mig på en kött-tärning som han sedan efter att jag tjatat om hur illa den smakade berättade att det var lever, spyan var inte långt borta då. Jag fick psykos över svinstian vi bor i, städade medan svettet rann och febern dunkade, irritationen växte och det blev två aggressiva meddelande på våran "skolgrupp" på fb, ett från mig och ett från stefan. "Vi är inte eran mamma & pappa". Komiskt.
 
Nu ska jag äntligen vila och hoppas på att febern går över, det är stockholmsveckan och jag behövs verkligen på jobbet... Sämsta veckan att bli sjuk på. I helgen åker jag till Rättvik och mamma!

7 veckor kvar tills jag lämnar fina Idre.

Hej mina kärlekar! Vet inte riktigt hur jag har spenderat mina senaste dagar, har ingen koll på vilken dag det är ens...? Ikväll har vi gått på promenad, gjort chokladbollar och kollat på film, ska snart sova, är dödstrött efter att ha börjat klockan sju imorse. Är ledig imorgon iallafall och om min nedrans förkylning försvinner så ska Rasmus lära mig att åka snowboard, annars blir det sjukstuga här hemma med film, tillsammans med Andrea. We'll see.

Feb. 19, 2013

Lycka! Om lite mer än en vecka ska jag åka och möta upp mamma halvvägs och ha en mysig helg tillsammans med henne och helgen efter det kommer världens bästa Agnes!! Två månader tills jag kommer hem, går nog jävligt snabbt. Varit ledig nu i några dagar och imorgon börjar jag jobba sönder mig igen, men nu har jag iallafall något kul att se fram emot.


MJA
SOFIIIAAAS.TUMBLR.COM


Feb. 16, 2013

Vad gör när någon nära mår dåligt men
man är inte tillräckligt nära för att göra något? Det gör ont i hjärtat...


FICK PAKET IGÅR!

Världens bästa mamma vet verkligen hur hon ska muntra upp sin dotter! Älskar & saknar dig otroligt mycket.


DEAD WOMAN WALKING

Tror ingen är så sliten som jag är just nu, tio-femton timmars pass i snart tio dagar, på lördag är jag äntligen ledig.. När jag slutar finns det verkligen inte energi över till något annat, förvånade mig själv med att gå ut igår och förvånade mig själv ikväll igen med att äta alla hjärtans dag middag med vännerna.. Förstår varför jag inte har någon energi överhuvudtaget, hur orkar man? Önskar att jag fick sova ut, njuta av något utan att tröttheten tar över och mest av allt att jag fann energi och ork till att ringa mina älskade och saknade vänner där hemma... Vill bara att den här "jobba tills du dör"-perioden ska vara över.


Born to die.

Idag har jag en dålig dag, klockan ringde sex, var bakis och hade fått mens. Frös som en liten idiot och hittade inte min mössa, frös ännu mer när vi åkte skoter upp till jobbet. Åt en äcklig brocollisoppa till lunch och mina cigg tog slut. Fick sluta vid ett men fick inte skjuts hem förrän vid halv sju, vilket gjorde att jag satt som en pissluffare på Dantes och ville inget hellre än att åka hem och sova. Var tvungen att bokstavligen talat springa till ica innan det stängde för att köpa någon slags middag för mina snart noll kronor. Kom hem och grät som ett litet barn till en film som handlade om en familj som var med i tsunamin i Thailand. Tröttare än tröttast gick jag ändå ut i vardagsrummet för att vara lite social medans jag åt två mackor till middag.. Innan någon kom och hällde hår över dem, så var tvungen att kasta dem. Ringde mamma för kärlek och för att lindra min hemlängtan, vilket slutade med att jag bara ville skrika, gråta och ta första tåget hem igen. Idag är ingen bra dag och imorgon ska jag jobba i 13 timmar istället för sex som jag egentligen skulle ha gjort. KUL.

PROJECT RUNWAY

Halva tiden här i idre har gått, har haft extremt roligt men dem senaste veckan har varit otroligt seg.. Vi som bor tillsammans har kommit in i något slags lugn, vi gör samma sak varje dag efter jobbet. Vi behöver något nytt! Så jag och Dea har kommit fram till att vi ska ha olika slags temakvällar för att muntra upp alla lite och ha roligt tillsammans. Ikväll kör vi project runway och materialet är plast! Vi har försökt få med alla på olika sätt och vi kom fram till att det ultimata priset var att den som vinner slipper diska i en vecka..

.. Få dock inte bli allt för sent för imorgon börjar jag klockan sju! Längtar tills mina lediga dagar lördag och söndag nästa vecka, då har jag jobbat konstant i 9 dagar, woohooo.


QX-galan i mitt hjärta!


Never again


Feb. 06, 2013

Sitter och väntar på att min middag ska bli klar, väntat i 45minuter, inte okej.. Idag var jag ledig så vi var ett gäng som åkte skidor, avslutade dagen med lunch på toppstugan. När jag kom hem blev det powernap, ikväll är det fest!

Goodbye-party för Linnea och hello-party för daniel!


Äntligen offentligt! Lycka, lycka, lycka


Feb. 03, 2013

Tveksamt om jag fungerar just nu, jobbade till tolv ikväll men på ngt vänster hann jag till nattklubben och blev jävligt full innan det stängde. Tackar bartenderna! Nu ska jag sova för imorgon är det skidåkning och personalevent, woohoo


LEVANDE DÖD

Är för trött för mitt egna bästa, kom hem vid ett inatt från jobbet, och körde öppning imorse klockan sju.. Är en levande zombie men inte riktigt mitt fel, skyller på schemaläggningen.. Sa jag att jag jobbar till samma tid ikväll igen? Kill me. Om jag orkar efter jobbet så blir det nog en liten utgång innan det stänger, daniel är tillbaka till fjället!

Neeej.. Nu är min lunchrast snart slut, somnade nästan så hann inte äta upp min fänkålssoppa.. Jobbigt..


RSS 2.0