Mar. 02, 2013

Haha skrattar bara jag tänker på gårdagen, vi hade födelsedags/avskedsfest för madde och för mig är kvällen bara en stor fet dimma. Körde med beerpong fast med sprit, att jag aldrig lär mig, vaknade upp på toaletten vid ett tiden och undrade vart alla hade tagit vägen, självklart hade dem dragit vidare till nattklubben.. Full som en kastrull så går jag och lägger mig och får sedan sovsällskap när dem andra kommer hem. Har dock inget minne av att jag vaknat och snackat med alla om kvällen...

Imorse när jag vaknade snurrade hela skallen och bakfyllan var ett faktum. Går in på toaletten och upptäcker en stor jävla blåtira över ögat, dagens stora samtalsämne är hur jag kan ha fått den. Det gör jävligt ont och jag vill inte ens tänka på hur ont det gjorde när jag väl fick den, som tur är har jag inget minne av hur, när och varför. Vilket inte är så konstigt när jag hittade min vodka 70s-flaska i mitt rum.... tom.... Var det inte jag som öppnade den kl 9 igår kväll? Jävla liter drinkar, beerpong, shots och minnesluckor.

Kan säga att vi alla var jävligt slitna när vi jobbade ikväll, fullbokat och knasamycket att göra. Bakis var mer än hälften av oss och jag fick dem mörkaste borden och var tvungen att berätta min "jag ramlade när jag åkte skidor och fick staven i ögat"-historia ett antal gånger... Nu ska jag sova, för imorgon ska jag åka och träffa världens bästa mamma över helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0