May. 25, 2013

Legat på stranden hela dagen och kom precis hem efter att ha ätit middag.. Nu ska vi ta en powernap och sedan fixa oss plus dricka lite innan jobbet, börjar om fem timmar så det är rätt så chill. Har hängt på jobbet varje kväll sedan vi kom hit och vi kan inte trivas bättre! Idag är det dock första "seriösa" jobbdagen även fast vi i princip har jobbat varje kväll. Vi börjar komma in i att bo här också, i början kände vi oss mer i stort sett som turister. Här kan vi trivas!


May. 21, 2013

Nu befinner vi oss i Rhodos, landade vid elva-tolv någon gång och åkte vidare till Rhodos stad.. Fick nycklar och lägenhet innan vi begav oss på en upptäcktsfärd! Vi bor cirka en minut/50m från bargatan och max fem minuter från havet, så här kan vi nog måååå. Senare i eftermiddags efter en äkta grekisklunch/middag mötte vi upp Elias och åkte en sightseeing på moped (som är ett standard fordon här bland workers).

Råkade sedan bli en PW på tre timmar vilket gjorde att jag vaknade vid tio och inte kan somna om, har suttit lite på balkongen men nu vill jag bara kunna somna, Isabella sover ju som en jävla stock!!! & har kommit på en negativ sak med 50m från bargatan, kommer aldrig kunna somna med det här ljudet runt omkring mig. Enligt ljudnivå så ligger tydligen min säng mitt på gg's dansgolv!

Äsch slut mumlat för min del, ska göra ännu ett tappert försök och slockna, imorgon är det stranden som gäller! PUSS


May. 19, 2013

Amaaaagad imorgon natt åker jag och bellsan till Rhodos! Helt sick, har packat och fixat hela dagen och samma sak blir det imorgon plus lite shopping! Nu väntar jag och hoppas på att anki och mello kommer förbi och plockar mig, annars kommer jag att somna! Pusss


May. 10, 2013

Saker kommer mer och mer på sin plats, nu har vi fått våra biljetter och fixat en lägenhet, allting flyter på precis som det ska. Men den riktiga stressen kommer nog nästa vecka, för bara ett par månader sen packade jag massor av vinterkläder och nu är det dags att kolla igenom sommargarderoben istället, känns konstigt!

Nu ska jag sova och hoppas på att min förkylning blir bättre, lunchdejt med mamma och bröder imorgon innan ett kvällspass på jobbet. PUSS


Planerar sommaren

Chillar på en cigg i vårvärmen och försöker lugna nerverna och få bort stressen. Två veckor tills jag och bästa vän lämnar landet i 2,5 månader isch.. Så nu är det sjukt mycket beslut att fatta, saker att fixa och ärenden att göra.. Hur ska vi hinna? En negativ sak med att vara spontan kanske, haha, datumet spikades idag och biljetterna dimper förhoppningsvis ner i mailboxen imorgon. Tisdagen den 21 maj befinner vi oss på planet påväg till Rhodos!


päp


RSS 2.0